dinsdag 28 mei 2013

Info-flash WG: elektronische Maaltijdcheques

Beste collega,

We willen je op de hoogte brengen dat we vanaf volgende maand overschakelen op de elektronische maaltijdcheque. Zoals overlegd met de vakbonden worden de maaltijdcheques van mei voor de eerste keer elektronisch betaald. Die zullen in de maand juni beschikbaar gesteld worden.

Concreet betekent dit dat de papieren maaltijdcheques verdwijnen en dat iedereen een persoonlijke Sodexo-betaalkaart krijgt, gekoppeld aan een persoonlijke rekening waar de werkgever maandelijks de waarde van de maaltijdcheques stort. De bestedingsvoorwaarden blijven dezelfde als die van de papieren maaltijdcheques. Voor meer details verwijzen we graag naar de praktische gids die meegeleverd wordt met de Sodexo-betaalkaart. Wie zijn kaart verliest, kan slechts eenmaal een gratis nieuwe kaart aanvragen. Elke volgende aanvraag is betalend.

De levering van de kaart gebeurt praktisch in 2 stappen:

§  Op woensdag 29 mei worden de individuele pincodes van de betaalkaarten aan elke medewerker bezorgd. Deze geheime code wordt standaard toegekend en zal worden gevraagd voor het bevestigen van alle transacties. Indien gewenst kan de code gewijzigd worden tot uiterlijk 3 juni.

§  Op woensdag 12 juni worden de kaarten zelf uitgedeeld. Vanaf dat moment kan je de kaart gebruiken.

De uitdeling van de pincodes en kaarten gebeurt in de refters van Montage en Proferro (modelbouw) van 6u45 tot 8u30 en van 12u30 tot 13u30. Daarnaast gebeurt dit ook in de refter nieuwbouw van 12u tot 13u30 voor alle bedienden van PsiControl Mechatronics, R&D en IT. Voor Sales Weaving Machines en Finance gebeurt de uitdeling in de afdeling zelf. Gezien het strikt individuele karakter van de Sodexo-kaart moeten de pincode en de kaart persoonlijk afgehaald worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten